Ismerje meg másik
   üzletágunkat is!

   Eurotrophy Nagykereskedelem
Épület- és Bútorvasalat Nagykerereskedelem 7630 Pécs, Mohácsi út 111. | tel: +36 72/510-930 fax: +36 72/510-932 | szinkron@szinkron.hu
mobil: +36 30 586-4871, +36 30 277-9095
Főoldal Termékeink Elérhetőség Bemutatkozunk Vásárlási feltételek Írjon nekünk Partnereink Adatkezelés
 

Termék keresés

 A keresett cikkszám vagy név:
 
Akciós termékek
Termékadatlapok
Termékcsoportok
BARKÁCS TERMÉKEK, GÉPEK
BÚTOR SZERELVÉNYEK
BÚTORLAPOK, MUNKALAPOK, HDF-EK
ÉPÜLETVASALATOK
FAÁRUK,FALAPOK,RÉTEGELT LEMEZ
FESTÉKEK
KÖTŐELEMEK
LAKÁSFELSZERELÉS
RAGASZTÓK,TÖMÍTŐK
Termékeink:– Ajtók, Ablakok
– Ajtó, Ablak kiegészítők
– Bútorlapok
– Bútor kiegészítők
– Festékek, ragasztók
– Kötőelemek
– Egyéb barkácsáru
 
 

Szabványos és egyedi ajtók, tetőablakok


A Porta Doors

kiváló minőségű ajtókat beruházók,építők és építkezők figyelmébe ajánljuk, melyek lengyel, DIN, cseh és magyar szabványnak megfelelő méretben készülnek.(A mérettáblázatok a a Porta Doors katalógus végén megtalálhatóak)

• Beltéri ajtók: hagyományos nyíló,harmónika és tolóajtókajtók (normál és falbanfutó is),
• Belső és külső bejárati ajtók
• Tűz- és hanggátló ajtók
• Vizes téri ajtók
• Saválló ajtók

Felületek: dekor, CPL, furnér
Szállítási idő: 4-6 hét
Garancia: 1 év gyári garancia

A Porta Doors cég Európa vezető ajtógyára, Lengyelországban 4, Romániában pedig 1 gyáruk található, melynek magyarországi képviselete vagyunk. Minden termék a pontos kivitelezést, a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviseli, gondosan ügyelve a legapróbb részletekre. Az ajtók rendelkeznek EMI és MABISZ minősítésekkel.

2013-2014-es évjáratú angol nyelvű katalógus letölthető innen: Klikk
2012-es évjáratú magyar nyelvű katalógus letölthető innen: KlikkHazai, egyedi gyártású

Szabvány méretektől eltérő, akár panel méretekben is rendelhető, közép árkategóriás, melamin-acryl, HPL, furnéros és festett felületű ajtókat is kínálunk.

Egyedülálóan széles színválaszték! A 34 szín között megtalálhatóak a hagyományos (klasszikus) fa színek valamint a modern design szinek is. A melamin-acryl felületetek a német Pfleiderer gyárban készülnek. Száll határidő: 2-3 hét


Kattintson a képre az ajtó konfigurátor megnyitásáért, ahol ki tudja választani az Önnek tetsző felületet, színt, kilincset.


Kérjen árajánlatot írásban ITT vagy telefonon a 72/ 512-713 telefonszámon! Az ajánlat kérésnél kért adatok: falnyílás szélesség és magasság, végleges (vakolt vagy csempézett) falvastagság, nyitásirány.
Fém ajtók

Az osztrák DOMOFERM cég által gyártott alacsony és magas DIN-es fém ajtók , tokok és tűzgátló ajtók 1-4 hetes határidővel rendelhetőek . A fém tokok kombinálhatóak a fenti 2 gyártó ajtólapjaival is!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT írásban ITT vagy telefonon a 72/ 512-713 telefonszámon!

Az ajánlat kérésnél kért adatok: falnyílás szélesség és magasság, végleges (vakolt vagy csempézett) falvastagság, nyitásirány.

Ajtóinkhoz kínálatunkban optikai kitekintőt, szellőzőrácsot, szellőzőhüvelyt, automata küszöböt, saválló vagy keményfa küszöböt, kilincseket, zárbetéteket is talál.

ROTO TETŐTÉRI ABLAKOK, fa és műanyag kivitelben.

A magas minőségű ablakokra 10 év garanciát vállal a gyár. Méretválaszték az alább letölthető katalógusbantalálható. A tetőablakokhoz rendkívül széles választékban talál kiegészítőket, külső-belső árnyékolókat, (Pl.: távirányítóval mozgatható normál és napelemes redőny) szúnyoghálókat.

A tetőablakok a ROTO napelemekkel sorolhatóak, így a tetőfelület egységes képet mutat majd.
Szálll idő: 1-2 hét
Letölthető katalaógus: